La revedere în 2021!

Lun, 08/31/2020 - 21:45
integetos

Dragi vizitatori! Dorim să vă mulțumim că ne-ați fost alături și că am urmărit împreună anul 2020 al familiei de berze de la Vlaha. Acest an a fost unul special și pentru noi, întrucât în urma epidemiei de coronavirus am avut la dispoziție mai mult timp pentru a urmări viața lui Leske și Miska, respectiv viața celor patru pui care au crescut în cuib.
De cele mai multe ori, clămpănitul berzelor a fost cel care ne-a atras atenția că în cuib se întâmplă ceva interesant. S-a întâmplat, însă, și ca evenimentele să le înțelegem doar în urma observațiilor pe care le-ați făcut dumneavoastră și pe care le-ați împărtășit cu noi prin intermediul paginii. 
De la începutul lunii martie și până la sfârșitul lunii august pagina Clujbird.ro a fost vizualizată de 17 174 vizitatori unici de 184 723 ori. Atât numărul vizitatorilor unici, cât și cel al vizualizărilor a crescut cu aproape 50 % față de cifrele anului trecut. 23,6 % dintre cei care au vizitat pagina noastră au revenit de mai multe ori. 
Vă mulțumim că ați fost activi! Anul acesta a fost primul an în care am simțit că am început să formăm o comunitate.
La sfârșitul lunii august expiră contractul pe care îl avem pentru difuzarea în direct a imaginilor. Începând cu luna septembrie, nu mai merită să transmitem imaginile cuibului gol, însă știrile, fotografiile și clipurile video se vor regăsi în continuare pe pagină, la fel și forumul de discuții. Încercăm să identificăm o posibilitate ca în 2021 să înlocuim camera web cu una care poate transmite și sunet. Ne dorim, de asemenea, ca în timpul inelării, unul dintre pui să primească și un dispozitiv de urmărire gps. 
Vă dorim multă sănătate! Ne revedem în martie 2021!

GAZDA Árpád – jurnalist, autorul știrilor și fotografiilor,
dr. SZABÓ D. Zoltán, biolog, expert,
LASLAVIC Tímea, traducător – texte în limba română,
SZÉKELY Blanka, jurnalist – texte în limba engleză,
LÁZÁR Lehel, dezvoltare website,
OKOS Zsolt, expert tehnic,
TAMÁS István tehnician,
cu toții voluntarii proiectului